Cei de la marca de tigari Kent vin cu un concurs nou ce detine multe premii pentru participanti. A inceput pe data de 26 martie si data de sfarsit este pe 6 mai 2012, deci aveti tot timpul din lume sa participati. Asadar, cumparand unul dintre pachetele de Kent ce sunt participante la aceasta promotie, gasind codul unic si trimitandu-l pe site-ul experience-tomorrow.com va rezervati sansa de a castiga unul dintre marele premii, dintre urmatoarele: o cursa speciala cu avionul pana in Suedia, acolo vei merge cu o masina de mare viteza, de curse. Dupa care, vei merge peste ocean pentru a merge la bordul unui avion Zero-G, o senzatie aparte.

Premiile saptamanale Kent: daca trimiti un cod pe saptamana ai sansa de a castiga un iphone, daca trimiti 2 coduri pe saptamana ai sansa de a castiga un ipad, iar daca trimiti 3 coduri pe saptamana, ai sansa sa castigi un MacBook Air. Tragerile la sort sunt pe datele: 3, 10, 24 aprilie si 2, 8 mai 2012.

Kent mai pune un premiu garantat pentru concurenti: cei care vor fi in primii 100.000 de participanti ce au trimis codul unic pe experience-tomorrow.com vor primi un pachet de tigari garantat.

Pachetele de tigari vor putea fi primite de la orice centru de premiere: Rompetrol, Mol. Pentru a putea ridica pachetul trebuie sa pastrati cartonasul.

Intrati pe experience-tomorrow.com pentru mai multe detalii despre promotie si premii.